Service

Snel antwoord nodig? Wellicht is uw vraag al beantwoord:

Algemeen

Neem direct contact met ons op via:
Tel: 053 - 3030 999
E-mail: info@kingfood.nl

Bezorging
In Enschede zijn we op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Cash & Carry Groningen
In Groningen zijn we op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Voor het inkopen van goederen bij King Food, moet uw bedrijf, organisatie of instelling, ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Vorstelijk en Voordelig inkopen bij King Food betekent voor u de laagste prijsgarantie en continu betrouwbare leveringen. Bekijk het actuele assortiment, plaats de gewenste producten op uw bestellijst en vraag direct een offerte aan.

Klanten

Om klant te kunnen worden bij King Food moet uw bedrijf, organisatie of instelling, ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. U kunt dan direct bellen met 053 - 3030 999 of gebruik maken van het formulier "klant worden". Een van onze servicemedewerkers neemt direct contact met u op en zal uw aanmelding bevestigen.

Voor het wijzigen van uw bedrijfsgegevens kunt dit formulier gebruiken, of bellen met een van onze medewerkers via 053 - 3030 999.

Kom naar onze winkel om een nieuwe klantenkaart op te halen.

Bestellen en bezorgen

Wilt u een bestelling wijzigen? Dan kunt u het beste direct telefonisch contact met ons opnemen via 053 - 3030 999.

Bij het plaatsen van een telefonische bestelling geeft onze medewerkers van de klantenservice u direct de leverdag door. Na het ontvangen van uw bestelling via mail sturen wij u een orderbevestiging met de exacte leverdag.

Ga naar de assortimentpagina, voeg producten toe aan uw bestellijst en mail deze direct naar ons. Na het verwerken van uw bestelling zal een van onze medewerkers van de klantenservice spoedig contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook telefonisch bestellen via 053 - 3030 999.

Producten

Kunt u het product niet vinden via de assortimentlijst, dan kunt u altijd de zoekfunctie proberen. Als het product niet in het assortiment staat, neem dan gerust contact op met een van onze servicemedewerkers (053 - 3030 999), voor eventueel alternatieve producten.

Vorstelijke kwaliteit tegen voordelige prijzen.

King Food