Service

Snel antwoord nodig? wellicht is uw vraag al beantwoord:

Algemeen
Contact opnemen

Neem direct contact met ons op via:

Wat zijn de openingstijden?

Bezorging
In Enschede zijn we op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Cash & Carry Groningen
In Groningen zijn we op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Hoe kan ik inkopen doen bij King Food?

Voor het inkopen van goederen bij King Food, moet uw bedrijf, organisatie of instelling, ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Vorstelijk en Voordelig inkopen bij King Food betekent voor u inkopen voor scherpe prijzen en continu betrouwbare leveringen. Bekijk het actuele assortiment, plaats de gewenste producten op uw bestellijst en vraag direct een offerte aan.

Klanten
Hoe kan ik klant worden?

Om klant te kunnen worden bij King Food moet uw bedrijf, organisatie of instelling, ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. U kunt dan direct bellen met 053 - 3030 999 of gebruik maken van het formulier "klant worden". Een van onze servicemedewerkers neemt direct contact met u op en zal uw aanmelding bevestigen.

Hoe kan ik mijn bedrijfsgegevens wijzigen?

Voor het wijzigen van uw bedrijfsgegevens kunt dit formulier gebruiken, of bellen met een van onze medewerkers via 053 - 3030 999.

Ik ben mijn klantenkaart verloren, wat nu?

Kom naar onze winkel om een nieuwe klantenkaart op te halen. 

Bestellen en bezorgen
Hoe wijzig ik een bestelling?

Wilt u een bestelling wijzigen? Dan kunt u het beste direct telefonisch contact met ons opnemen via 053 - 3030 999.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bij het plaatsen van een telefonische bestelling geven onze medewerkers van de klantenservice u direct de leverdag door. Na het ontvangen van uw bestelling via mail sturen wij u een orderbevestiging met de exacte leverdag.

Hoe plaats ik een bestelling?

Ga naar de assortimentpagina, voeg producten toe aan uw bestellijst en mail deze direct naar ons. Na het verwerken van uw bestelling zal een van onze medewerkers van de klantenservice spoedig contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook telefonisch bestellen via 053 - 3030 999.

Producten
Mijn product staat er niet tussen

Als het product niet in het assortiment staat, neem dan gerust contact op met een van onze servicemedewerkers (053 - 3030 999), voor eventueel alternatieve producten.

Vorstelijke kwaliteit tegen voordelige prijzen.