Over King Food

De naam King Food is niet zomaar gekozen, deze naam zegt precies waar we voor staan: een Koning op het gebied van Food en Non-Food voor de mediterraanse keuken.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé totaalleverancier in de horecasector. Met onze vlotte en betrouwbare bezorging krijgt u hoge kwaliteit producten voordelig geleverd. De vaste chauffeur houdt rekening met uw voorkeuren en wensen, ten slotte is de klant koning. En om het nog beter te maken ontvangt u deze bijzonder hoge kwaliteit voor zeer lage prijzen. Dus wacht niet langer en profiteer van onze voordelige aanbiedingen en vorstelijke service.

Vorstelijke kwaliteit tegen voordelige prijzen.

Wij weten als geen ander dat lage prijzen, kwaliteit, service, flexibiliteit en snelheid behoren tot de belangrijkste waarden in onze branche.

Professionele levering

King Food Horeca Groothandel is gevestigd in een ruim opgezet magazijn met 9 laaddocks.

Vanuit deze prachtige vestiging, gelegen in het havengebied van Enschede, kunnen wij u nog beter van dienst zijn en u KingSize service garanderen.

Door de toegenomen capaciteit, kunnen wij u als klant van King Food nóg meer voordeel bieden. Uw bestelling en de vraag naar nieuwe producten kunnen wij dan ook snel en efficiënt behandelen, tegen de beste prijs, zoals u dat van ons gewend bent.

Bel of e-mail uw bestelling door en u zult zien dat wij met trots vanuit onze nieuwe locatie uw bestelling tot in de puntjes zullen verzorgen.

Geen tijd om uw bestelling op te halen?

Geen probleem, wij bezorgen het!

Onze werknemers staan van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor u klaar. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor vlotte levering en kundige afhandeling ter plaatse. Maak het u gemakkelijk en bestel nu, dan doen wij de rest!

Een betrouwbare partner

Wij vinden het belangrijk dat alle bedrijven kunnen genieten van vorstelijke kwaliteit tegen voordelige prijzen.

En omdat geen enkel horecabedrijf hetzelfde is, passen wij onze dienstverlening aan op uw specifieke situatie. Dat maakt dat wij als totaalleverancier voor zowel grote als kleine bedrijven de juiste partner zijn!

Heeft u geen tijd om uw bestelling op te halen? Geen probleem, wij bezorgen het! Bij King Food draait alles om de klant. “De Klant is Koning” krijgt bij ons gestalte doordat onze werknemers van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor u klaarstaan. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor vlotte levering en kundige afhandeling ter plaatse. Maak het u gemakkelijk en bestel nu, dan doen wij de rest!

Word klant van King Food

Word nu klant en ontvang 10% korting

en een Cash & Carry spaarpas!

Klant worden

Bezoek onze winkel

.
King Food Cash & Carry Groningen

Narvikweg 10

9732 TV Groningen

Tel: 050-5490353

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-17:00 uur

Za: 08:00-16:00 uur

Routebeschrijving

Vorstelijke kwaliteit tegen voordelige prijzen.

King Food