• Home
  • Nieuws
  • King Food Beurs blikt terug op een zeer succesvolle 2e editie
news
14 Jul 2023

King Food Beurs blikt terug op een zeer succesvolle 2e editie

Op vrijdag 7 juli 2023 vond de langverwachte 2e editie van de King Food Beurs plaats, georganiseerd door King Food, een toonaangevende totaalleverancier voor de Horeca. Met stralend weer als perfecte metgezel, werd het evenement een grandioos succes dat alle verwachtingen overtrof.

King Food, met een eigen Cash & Carry vestiging in Groningen & Enschede, staat bekend om zijn uitgebreide Food en Non-Food assortiment. Van dagverse AGF tot wijnen, van private labels tot grote A-merken, King Food biedt een breed scala aan hoogwaardige producten tegen een goede prijs.

Na het succes van de eerste editie vorig jaar, was het team van King Food vastbesloten om dit jaar een nog indrukwekkender evenement neer te zetten. In samenwerking met grote fabrikanten werd de 2e editie van de King Food Beurs georganiseerd, waarbij professionals en liefhebbers in de Horeca-wereld werden uitgenodigd om de ongedwongen sfeer te ervaren, te genieten van het assortiment en kennis te maken met King Food.

De King Food Beurs bood een scala aan mogelijkheden voor bezoekers. Naast het proeven van diverse producten uit het uitgebreide assortiment, konden gasten zich laten informeren over de laatste trends in de Horeca-industrie. Van innovatieve kooktechnieken tot duurzame oplossingen, het evenement bood een platform voor inspiratie en kennisuitwisseling.

Een van de hoogtepunten van de beurs was het Rad van Fortuin, waar bezoekers kans maakten op mooie prijzen. Dit zorgde voor extra opwinding en entertainment gedurende de dag. Het evenement trok een breed publiek, variërend van horecaprofessionals tot foodies, die allen werden uitgenodigd om deel te nemen aan dit onvergetelijke evenement.

De 2e editie van de King Food Beurs werd gekenmerkt door een positieve en energieke sfeer, waarbij bezoekers de gelegenheid kregen om nieuwe producten te ontdekken, kennis op te doen en waardevolle contacten te leggen binnen de branche. Het succes van dit jaar benadrukt de groeiende belangstelling voor hoogwaardige producten en de rol van King Food als toonaangevende totaalleverancier in de Horeca-sector.

King Food kijkt met trots terug op deze geslaagde editie en bedankt alle exposanten, bezoekers en partners voor hun bijdrage aan het succes. Het team kijkt alvast uit naar de volgende editie van de King Food Beurs, waarbij opnieuw inspiratie en culinair genot centraal zullen staan.

Hulp nodig?
Vorstelijke kwaliteit tegen voordelige prijzen.