• Home
  • Nieuws
  • King Food B.V. verbindt zich als hoofdsponsor van FC Suryoye voor meerdere jaren
news
27 Nov 2023

King Food B.V. verbindt zich als hoofdsponsor van FC Suryoye voor meerdere jaren

Enschede, Nederland - 27 november 2023 - FC Suryoye, een voetbalclub met een rijke geschiedenis en diepgewortelde gemeenschapsbanden, kondigt met trots aan dat King Food B.V. zich heeft toegezegd als hoofdsponsor voor de komende jaren. Deze strategische samenwerking belooft een vruchtbare alliantie te worden, waarin sport, gemeenschap en bedrijfsleven samenkomen.

King Food B.V., gevestigd in Enschede en Groningen, is een gerenommeerde horeca totaalleverancier met een schat aan ervaring in het bedienen van de horeca-industrie met hoogwaardige producten en diensten. Hun toewijding aan kwaliteit, service en innovatie heeft hen tot een vertrouwde naam gemaakt in de regio en daarbuiten.

De overeenkomst tussen FC Suryoye en King Food B.V. is gesloten voor meerdere jaren, waarmee een sterke en duurzame relatie wordt opgebouwd. Als hoofdsponsor zal King Food B.V. een cruciale rol spelen bij het ondersteunen van onze club in het realiseren van onze doelen en het bevorderen van sport en gemeenschap in Enschede.

Gabriel Ossef, voorzitter van FC Suryoye, reageerde enthousiast op de samenwerking: "We zijn verheugd King Food B.V. als hoofdsponsor te verwelkomen. Hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en hun reputatie als horeca totaalleverancier maken hen een ideale partner voor onze club. Samen kijken we uit naar een periode van sportieve successen en gemeenschapsbetrokkenheid."

George Hanna, Marketing Manager van King Food B.V., voegde hieraan toe: "Wij geloven sterk in het verbinden van zakelijk succes met lokale betrokkenheid. FC Suryoye deelt deze overtuiging, en we zijn er trots op hen te ondersteunen als hoofdsponsor. Deze samenwerking weerspiegelt onze toewijding aan de groei en bloei van de lokale gemeenschap."

Deze samenwerking markeert een nieuw tijdperk voor FC Suryoye en King Food B.V., waarin sport, bedrijfsleven en gemeenschap samenkomen om een positieve impact te creëren. Beide partijen kijken uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking in de komende jaren.

Over FC Suryoye: FC Suryoye is een voetbalclub gevestigd in Enschede, Nederland. De club heeft een rijke geschiedenis en is actief betrokken bij de lokale gemeenschap, waarbij sport en sociale betrokkenheid centraal staan.

Over King Food B.V.: King Food B.V. is een vooraanstaande horeca totaalleverancier gevestigd in Enschede en Groningen, Nederland. Ze bieden hoogwaardige producten en diensten aan horecaondernemingen en staan bekend om hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Voor meer informatie over FC Suryoye en King Food B.V.
www.fcsuryoye.nl en www.kingfood.nl

Hulp nodig?
Vorstelijke kwaliteit tegen voordelige prijzen.