• Home
  • Nieuws
  • King Food Beurs 2024: Succesvolle 3e editie ondanks regenachtige dag
news
22 Jun 2024

King Food Beurs 2024: Succesvolle 3e editie ondanks regenachtige dag

Groningen, 21 juni 2024 – De 3e editie van de King Food Beurs, gehouden op maandag 10 juni 2024 bij onze vestiging in Groningen, bleek ondanks het regenachtige weer een groot succes. Ondanks de bijna constante regen was de opkomst van zowel bestaande als nieuwe klanten boven verwachting.

De beurs bood een platform voor zowel onze trouwe klanten als nieuwkomers om te profiteren van de exclusieve BeursDeals. Vele nieuwe klanten hebben zich aangemeld en konden genieten van de aantrekkelijke aanbiedingen en mega deals die speciaal voor deze editie waren samengesteld.

Onze partners stonden klaar met hun producten bij diverse stands, waar bezoekers konden proeven van heerlijk eten en genieten van diverse drankjes. De King Food Cocktail Bar was wederom een groot succes, waar vele bezoekers genoten van verfrissende alcoholische en non-alcoholische cocktails.

Zoals elk jaar bood het Rad van Fortuin bezoekers de kans om mooie prijzen te winnen. Iedereen die meedeed, ging met een prijs naar huis, wat zorgde voor veel enthousiasme en betrokkenheid onder de aanwezigen.

Samen met onze partners hebben wij wederom een geslaagde editie weten neer te zetten. We willen hierbij dan ook al onze partners hartelijk bedanken voor hun bijdrage om van de 3e editie een groot succes te maken. Daarnaast gaat onze grote dank uit naar alle medewerkers van King Food, wiens inzet en toewijding deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Wij kijken nu alvast uit naar de 4e editie van de King Food Beurs, waarbij opnieuw inspiratie en culinair genot centraal zullen staan. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag.

Over King Food:

King Food, met een eigen Cash & Carry vestiging in Groningen en Enschede, staat bekend om zijn uitgebreide Food en Non-Food assortiment. Van dagverse AGF tot wijnen, van private labels tot grote A-merken, King Food biedt een breed scala aan hoogwaardige producten tegen een goede prijs. Wij zijn een toonaangevende totaalleverancier voor de Horeca en streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten en service.

Met culinaire groet,

Het King Food Beurs Team

Hulp nodig?
Vorstelijke kwaliteit tegen voordelige prijzen.